De kracht van Business
Intelligence

Bij JoinSeven begrijpen we dat informatie de sleutel is tot het nemen van weloverwogen beslissingen in de moderne zakelijke wereld. Onze Business Intelligence oplossingen tillen je organisatie naar een hoger niveau, van het identificeren van informatiebehoeften tot het ontwerpen en het realiseren van krachtige informatieoplossingen.

Ontgrendel zakelijk succes

Van inzicht naar
zakelijk succes

Bij JoinSeven begrijpen we dat informatie de sleutel is tot het nemen van weloverwogen beslissingen in de moderne zakelijke wereld. Onze Business Intelligence-diensten tillen je datagestuurde besluitvorming naar een hoger niveau, van het identificeren van informatiebehoeften tot het ontwerpen van oplossingen en het uiteindelijk realiseren van krachtige dashboards.

  • Dat ene inzicht

Elke organisatie heeft unieke informatiebehoeften. Bij JoinSeven begrijpen we dat het vinden van deze behoeften essentieel is voor succesvolle business intelligence. We werken nauw met je samen om te begrijpen welke informatie je nodig hebt om je doelen te bereiken. Door deze diepgaande kennis kunnen we een op maat gemaakte business intelligence-oplossing ontwikkelen die naadloos aansluit bij je behoeften.

  • Mens, techniek en proces

Na het identificeren van de informatiebehoeften beginnen we met het ontwerpen van je business intelligence-oplossing. Onze experts combineren technische kennis met bedrijfsinzicht om een oplossing te creëren die niet alleen technisch geavanceerd is, maar ook praktisch bruikbaar voor jou en je team. We richten ons op schaalbaarheid, prestaties en gebruiksvriendelijkheid in elk aspect van de ontwikkeling.

  • Een end-to-end oplossing

Bij JoinSeven geloven we in het leveren van een end-to-end business intelligence-ervaring. Dit omvat het bouwen van robuuste data-engineeringprocessen om ervoor te zorgen dat je gegevens schoon, geordend en klaar zijn voor analyse. Vervolgens ontwikkelen we krachtige dashboards die je in staat stellen om de gegevens te visualiseren en te begrijpen. Van KPI’s tot trendanalyses, je hebt volledig inzicht in elk aspect van je bedrijf.

  • Data tot leven brengen

Onze ervaren ontwikkelaars creëren indrukwekkende dashboards die je data tot leven brengen. We maken gebruik van geavanceerde visualisatietechnieken om complexe gegevens op een eenvoudig te begrijpen manier te presenteren. Of je nu grafieken, heatmaps of interactieve kaarten nodig hebt, we leveren dashboards die je niet alleen informeren, maar ook inspireren.

  • Data in actie

Sta aan het roer van je organisatie met de kracht van Business Intelligence. Bij JoinSeven zijn we toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte, holistische oplossingen die je helpen om slimmer te werken en betere beslissingen te nemen.

Hoe we Business Intelligence oplossingen realiseren met impact

Data Discovery Sprint

De Data Discovery Sprint is onze unieke werkwijze die snelheid, wendbaarheid, doortastendheid en mensgerichtheid combineert om innovatieve, datagedreven oplossingen te realiseren voor organisaties die vooruit willen met data.

Lees meer

Launch

In deze fase werken we nauw met je samen om te begrijpen welke BI-tools en -strategieën het beste aansluiten bij je bedrijfsdoelen. Tegelijkertijd onderzoeken we de informatiebehoefte bij de eindgebruikers en identificeren we relevante gegevensbronnen.

Validate

We ontwikkelen prototype dashboards om cruciale KPI’s en statistieken te testen. Deze fase stelt ons in staat om te verifiëren of de gekozen richting waardevolle inzichten oplevert.

Awaken

Zodra het prototype is goedgekeurd, implementeren we de geselecteerde BI-oplossingen op grotere schaal. In deze fase besteden we ook aandacht aan data-engineering, zoals het verzamelen van data, het structureren ervan en het ontwikkelen van datapijplijnen in een datawarehouse. We verfijnen de dashboards en rapporten om ze optimaal aan te passen aan je specifieke behoeften.

Deliver

In de afsluitende fase bieden we uitgebreide training en ondersteuning voor het gebruik van de BI-tools. We nemen ook verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de BI-oplossingen, zodat je altijd toegang hebt tot up-to-date en relevante informatie.

Aan de slag met Business Intelligence?

Werk met ons samen!

Neem contact op