JoinSeven - Waardecreatie met open data

Over ons

Wij zijn JoinSeven

Vanuit een passie voor openbare data, innovatie, maatschappelijke uitdagingen en ondernemen..

Zo startten wij met JoinSeven. We verwonderden ons al jaren over de enorme potentie in publieke (tekst)data. En tot onze verbazing merkten we dat er nog weinig mee gedaan wordt. We besloten daarom zelf de handen uit de mouwen te steken.

Onze missie: Inzichten uit publieke data toegankelijk maken voor iedere organisatie

Wij ontwikkelen en leveren een dataplatform waarmee iedere organisatie, klein of groot, welke sector dan ook en van welke ‘dataprofessionaliteit’ dan ook, profiteert van inzichten waarmee zij het verschil kunnen maken.

We willen organisaties inspireren om betere beslissingen te nemen op basis van data

Wij helpen organisaties om beter 'in-sync' te zijn met hun omgeving. Hierdoor zijn zij in staat om te sneller te anticiperen op veranderingen. Ons dataplatform voegt direct waarde toe, daarnaast helpen onze consultants om deze waarde in te zetten in de dagelijkse business.

Waar JoinSeven voor staat

JoinSeven is een combinatie tussen ‘Join’ (een SQL clause waarmee je twee of meer tabellen combineert) en ‘Seven’ (zeven hoeken van een Heptagon, de naam van ons dataplatform).

Vanuit een gezamenlijke passie voor openbare data, innovatie en ondernemen helpen wij iedere organisatie waarde te halen uit openbare data.

Onze waarden

Precizie

Dat ene inzicht: vind het maar eens!
Wij gaan door totdat we het
voor jou gevonden hebben.

Samenwerken

We werken liever met je dan voor je. Met onze iteratieve, hands-on en creatieve aanpak vertalen wij ideeën snel naar oplossingen.

Toepassen

Data is pas waardevol als je het kan toepassen. Met onze Heptagon breng je inzichten direct in de praktijk.

Creativiteit

We denken anders over data. En zoeken ernaar op andere plekken. Hiermee leveren wij inzichten waarmee organisaties het verschil maken.

Onze mensen

Niels van Bruggen

Wil je bij ons komen werken?

Let's meet!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.