Join the Ride
Join Us
JoinSeven

We vergroten de impact van organisaties in hun markt door de ontwikkeling van intelligente apps, dashboards en andere datagedreven toepassingen. Met onze creatieve slagkracht, state-of-the-art technologie en klantgerichte aanpak, vertalen wij ieder organisatorisch en maatschappelijk vraagstuk naar een succesvol, innovatief en datagedreven oplossing met impact. Voor de gebruikers, de makers, de markt én de maatschappij.

Bij ons werken?

Bij ons draait het
om jou!

Ja, echt! Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kijken we samen met jou naar wat jij belangrijk vindt en wat het beste bij jouw profiel past. We werken aan veel verschillende projecten en oplossingen waar we gemotiveerd talent goed bij kunnen gebruiken.

We bieden een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden op het gebied van business intelligence, data science en kunstmatige intelligentie verder te ontwikkelen. We moedigen initiatief en ondernemerschap aan, zodat je de ruimte hebt om je ideeën te delen en nieuwe kansen te verkennen.

Tijdens de opdrachten die je doet, staat onze community altijd voor je klaar. Heb je een specifieke vraag over een techniek die je (nog) niet kent? Of heb je behoefte aan coaching on the job? Dan regelen we dat meteen! Dus; wanneer kom jij bij onze community?

Meer weten over werken bij ons?

Handig om te weten

Solliciteren bij een nieuw bedrijf doe je niet even. Waarschijnlijk heb je allerlei vragen over ons: Wat we doen, voor wie en hoe, en hoe werken bij JoinSeven eruit ziet voor jou. Hieronder beantwoorden we de meest voorkomende vragen alvast, zodat je een eerste indruk hebt. Natuurlijk beantwoorden we deze vragen ook graag tijdens een kennismaking met jou.

Kom langs voor een kop koffie

Wat doen we?

We ontwikkelen innovatieve en intelligente data-oplossingen, van business intelligence tot data science en kunstmatige intelligentie. En van maatschappelijke tot commerciële uitdagingen: We gaan geen uitdaging uit de weg!

Waar zijn we actief?

We zijn vrij breed georiënteerd op markten. Zo zijn we actief op verschillende niveaus binnen de overheid. We doen daar onder meer opdrachten voor Ministeries, Uitvoeringsorganisaties, Gemeenten en Provincies. Daarnaast werken we voor MKB-bedrijven in diverse sectoren, waarvan een aantal met een internationale focus.

Hoe werken we?

We geloven in de kracht van co-creatie. Onze werkwijze draait om het samenwerken met onze klanten, waarbij we in multidisciplinaire teams innovatieve en datagedreven oplossingen ontwikkelen. We ontwikkelden over de rug van tientallen projecten inmiddels onze eigen methodiek: de ‘Data Discovery Sprint’.

Hoe kan je je ontwikkelen bij ons?

We bieden een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden op het gebied van business intelligence, data science en kunstmatige intelligentie verder te ontwikkelen. We moedigen initiatief en ondernemerschap aan, zodat je de ruimte hebt om je ideeën te delen en nieuwe kansen te verkennen.

Hoe werkt het sollicitatieproces?

We vinden het leuk als je interesse hebt om bij ons te solliciteren! We zijn meer geïnteresseerd in jou als persoon dan in een stapel papierwerk. Om te solliciteren, kun je het via Magnet.ME met ons contact opnemen. Vertel ons wie je bent, wat je passies zijn en waarom je graag bij ons wilt werken. We maken graag kennis met je onder genot van een bak koffie bij ons op de campus. Dan krijg je gelijk een indruk van de sfeer bij ons op kantoor en hoe je mogelijk toekomstige werkplek eruit ziet. Als we beiden enthousiast zijn, plannen we snel daarna een tweede gesprek met andere collega’s. Als de klik ook daar is, bieden we je direct daarna een contract aan. Zo snel en makkelijk kan het gaan!

Waar zijn we trots op?

We zijn trots op de vele mooie en succesvolle projecten die we samen met onze klanten hebben afgerond. Daarnaast zijn we trots op een aantal onderscheidingen die we sinds de start van ons bedrijf wonnen. Zo behoorden we in 2022 tot de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de Kamer van Koophandel. En wonnen we daarnaast tweemaal een grote pitch-competitie voor innovatieprojecten binnen de overheid.

Eerst even kennismaken?

Kom langs voor een kop koffie

Neem contact met ons op