JoinSeven - Waardecreatie met open data

Onze mensen

Maak kennis met Niels

Niels van Bruggen

Co-Founder | Marketing & Innovatie lead

Niels is gefascineerd door mogelijkheden van technologie, data en kunstmatige intelligentie op organisaties, mensen en de maatschappij. Hij helpt overheden en ondernemingen met het bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en lanceren van innovatieve producten en diensten. Hierbij zet hij de eindgebruiker graag centraal.

Gedreven door innovatie

Niels is onze marketing en innovatie lead. Hij bekommert zich over onze proposities en de ervaring van onze klanten met onze producten. Hij onderzoekt nieuwe behoeften en vertaalt deze naar nieuwe proposities of functionaliteiten.

Reis- en sportfanaat

Naast ondernemen, reist en sport Niels graag. Zo geeft hij elke woensdagavond sportles bij zijn lokale fitnessclub en is hij zelf ook vaak in de sportschool, op zijn mountainbike of surfboard te vinden.

Wil je samenwerken met Niels?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.