Snel versterking nodig?

Werk samen met onze specialisten

Accelereer je transformatie naar een datagedreven organisatie met tijdelijke versterking op het vlak van Business Intelligence, Kunstmatige Intelligentie, Softwareontwikkeling, Design, Projectmanagement en Innovatie.

Een versnelling hoger schakelen

Maak gebruik van onze specialisten

We begrijpen dat het soms noodzakelijk is om op korte termijn gespecialiseerde expertise aan boord te halen. Onze Interim dienst biedt toegang tot ervaren professionals op het gebied van Business Intelligence, Kunstmatige Intelligentie, Projectmanagement en Innovatie. We helpen je om snel en effectief te reageren op uitdagingen en kansen.

Directe ondersteuning, snel resultaten

Onze Interim dienst biedt een snelle en efficiënte manier om tijdelijke expertise aan te trekken. Of je nu een specifiek project wilt aanpakken, technische vaardigheden nodig hebt of strategisch advies zoekt, onze interim experts staan paraat om je te ondersteunen. Met een bewezen staat van dienst in diverse vakgebieden, zorgen onze professionals voor directe impact.

Ons ervaren team van dataspecialisten

We beschikken over een deskundig team van Interim experts die klaarstaan om jouw organisatie te versterken:

  • Business Intelligence: Onze BI-specialisten duiken diep in je gegevens om waardevolle inzichten te onthullen die je besluitvorming verbeteren.
  • Kunstmatige Intelligentie: Met diepgaande kennis van Kunstmatige Intelligentie helpen onze experts je om technologieën zoals Machine Learning en NLP in te zetten voor tastbare resultaten.
  • Projectmanagement: Onze ervaren projectmanagers sturen projecten van begin tot eind aan, zodat ze op tijd en binnen het budget worden opgeleverd.
  • UX & UI Design: Onze designers ontwerpen en ontwikkelen (web)apps voor allerlei toepassingen.
  • Innovatie: Onze innovatie-experts dagen de status quo uit en brengen met onze eigen innovatiemethodiek nieuwe, frisse perspectieven in om nieuwe kansen te identificeren en te benutten.

Jouw succes is ons doel

Bij JoinSeven draait alles om het leveren van tastbare resultaten. Onze Interim experts gaan verder dan alleen adviseren; ze werken nauw met je team samen om doelen te bereiken en uitdagingen aan te pakken. Met hun diepgaande kennis en bewezen track record, brengen ze waarde en innovatie naar elk project.

We committeren ons aan de beste match

Data Discovery Sprint

Met de Data Discovery Sprint kunnen we snel en efficiënt de juiste interim professionals koppelen aan jouw unieke uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar expertise op het gebied van Business Intelligence, Kunstmatige Intelligentie of Innovatie; wij hebben de juiste mensen voor jouw project.

Lees meer

Launch

In deze eerste fase voeren we een diepgaande analyse uit om de exacte behoeften en uitdagingen van jouw organisatie te begrijpen. Daarbij kijken we niet alleen naar de technische vereisten maar onderzoeken we ook de informatiebehoefte bij de eindgebruikers. Dit helpt ons om de juiste interim dataprofessional voor je te vinden.

Validate

We identificeren de mogelijke profielen en skills die nodig zijn om jouw data-uitdagingen aan te gaan. Op basis hiervan stellen we een of meerdere interim professionals voor die aan een korte pilot zullen deelnemen om hun waarde te bewijzen.

Awaken

In deze fase zijn onze interim professionals actief betrokken bij het realiseren van informatieoplossingen voor jouw uitdaging. Dat kan een rol zijn in data-engineering, business intelligence, dashboarding, data science, front-end development, design, innovatie of (Agile) projectmanagement. Ze werken nauw samen met jouw team om het project naar een hoger niveau te tillen.

Deliver

Hier verankeren we de oplossing en verandering in je organisatie voor maximale impact.

Jouw team versterken met een dataspecialist van JoinSeven?

Werk met ons samen!

Neem contact op