Onze mensen: Björn

EVEN VOORSTELLEN

Björn is een gezellige Brabander met een passie voor de technische kant van informatie gerelateerde vraagstukken. Het ontsluiten, structureren en analyseren van grote hoeveelheden data zijn voor Björn dagelijkse kost. Daarnaast is hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de (Azure) cloud en weet hij veel van cognitieve oplossingen. Worstel jij met een technisch complex probleem? Stuur hem dan zeker even een berichtje, hij denkt namelijk graag met je mee.

Björn Bogers

Co-Founder | Tech & Data Engineering lead

Techniek is niet meer los te denken van organisatorische vraagstukken en data speelt hierbij een cruciale rol

Björn heeft een opleidingsachtergrond in zowel bedrijfskunde (organisatorisch)
en IT. Door deze combinatie is hij in staat om vraagstukken vanuit beide perspectieven te bekijken. Al vroeg in zijn carrière kwam hij erachter dat data deze beide perspectieven aan elkaar verbindt. Vandaar dat data hem tot op de dag van vandaag inspireert.

Functie omschrijving

Björn is één van de oprichters van JoinSeven. Hij is onze tech en data engineering lead. Hij brengt data uit allerlei verschillende soorten bronnen bij elkaar samen en gebruikt de nieuwste technieken om, samen met het team, betekenisvolle inzichten te creëren.

Meten is weten

Jouw organisatie is constant in beweging en daar meet en weet je al van alles van. Maar wat weet je van hetgeen er om jouw organisatie heen gebeurt? En wanneer weet je dit? Het bouwen van technische oplossingen om dit soort vraagstukken op te lossen vind ik ontzettend leuk om te doen.

ons team versterken?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.