Maak kennis
met Elyn

Elyn helpt ondernemingen aan commercieel succes in de publieke sector. Elyn geeft inzicht in aanbestedingen, beleid en begrotingen van de overheid.

“Wij helpen iedere onderneming door marktanalyse en concurrentieanalyse met open data kansen in de publieke sector op te doen”

Met Elyn haal je een virtuele assistent in huis die jou voorziet van een marktanalyse, opportunities, een concurrentieanalyse en proactieve updates over de publieke sector.

Al je (overheids)informatie in één platform

Elyn bevat door ons dataplatform Heptagon alle open data die je nodig hebt. Van gemeente tot rijksoverheid en van provincie tot waterschap.

Je hoeft dus niet meer naar tientallen websites! En door wet open overheid neemt het aantal platformen alleen maar toe.

Vind snel alle informatie voor commercieel succes

Elyn presenteert altijd de meest actuele en relevante informatie. Je vind snel en gemakkelijk het juiste beleidsdocument, een subsidie, inkoopbeleid of die ene aanbesteding die eraan komt.

Altijd op de hoogte van wat er speelt

Elyn updatet jou automatisch over nieuwe ontwikkelingen in jouw markt. Zelf alle zoekmachines doorzoeken naar de laatste tenders, debatten, vergunningen of kamerbrieven is verleden tijd.

Trends intuïtief en helder gepresenteerd

Elyn houdt met behulp van Kunstmatige Intelligentie (AI) alle marktontwikkelingen voor je in de gaten. En komt met inzichten waarmee je betere besluiten neemt.

Creëer overzichten van commerciële kansen in de markt

Elyn onthoudt en organiseert alle inzichten en documenten. Je voegt ze gemakkelijk toe aan een persoonlijk favorietenbord of aan een teamoverzicht. Zo werk je gemakkelijk met teams samen aan commerciële kansen. Elyn is daarmee een heuse assistent voor marktanalyse.

Wij ontwikkelden Elyn in samenwerking met

Wil je gebruik maken van Elyn?

Wij helpen je graag op weg!

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.