Business Intelligence Dashboard

Onze oplossing voor de dienstverleners aan de overheid

Elyn, de intelligente marktstrateeg

Elyn helpt bedrijven aan inzichten over en ontwikkelingen binnen de overheidsmarkt.

De uitdaging

Gebruik maken
van open data
de sleutel tot
commercieel succes

Veel ondernemingen doen zaken met de overheid: van lokale stichtingen tot gemeenten, provincies en de (Rijks)overheid. Door de Wet Open Overheid, publiceren deze organisaties steeds proactiever en meer over wat zij doen en welke plannen zij hebben. In deze publicaties zit een schat aan informatie voor ondernemingen. Door de inzet van kunstmatige intelligentie op deze marktinformatie, helpt Elyn ondernemingen aan commercieel succes in de publieke sector.

De oplossing

Elyn vergroot je
succes in de publieke sector

Elyn geeft onder andere inzicht in aanbestedingen, beleid en begrotingen van de overheid. Met Elyn haal je een virtuele assistent in huis die jou voorziet van een marktanalyse, opportunities, een concurrentieanalyse en proactieve updates over de publieke sector.

  • Met Elyn beschik je over alle benodigde informatie over je klanten en prospects in de publieke sector en ben je realtime op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ieder beleidsterrein.
  • Met Elyn heb je één ingang naar alle politieke en beleidsmatige inzichten van alle organisaties en beleidsterreinen.
  • Elyn analyseert miljoenen documenten van tientallen overheidsdatabanken, zoals Tweede Kamer, Officiële Bekendmakingen, Wetten, Data.Overheid en meer.

Vol met handige features

Alle data over
beleid en inkoop
in één platform

Elyn bevat door ons dataplatform Heptagon alle open data die je nodig hebt. Van gemeente tot rijksoverheid en van provincie tot waterschap. Je hoeft dus niet meer naar tientallen websites! En door wet open overheid neemt het aantal publicaties en platformen alleen maar toe.

Vol met handige features

Vind snel alle
relevante informatie
voor commercieel succes

Elyn presenteert altijd de meest actuele en relevante informatie. Je vind snel en gemakkelijk het juiste beleidsdocument, een subsidie, inkoopbeleid of die ene aanbesteding die eraan komt.

Vol met handige features

Altijd op de hoogte
van wat er speelt

Elyn updatet jou automatisch over nieuwe ontwikkelingen in jouw markt. Zelf alle zoekmachines doorzoeken naar de laatste tenders, debatten, vergunningen of kamerbrieven is verleden tijd.

Vol met handige features

Creëer overzicht in
commerciële kansen
in jouw markt

Elyn onthoudt en organiseert alle inzichten en documenten. Je voegt ze gemakkelijk toe aan een persoonlijk favorietenbord of aan een teamoverzicht. Zo werk je gemakkelijk met teams samen aan commerciële kansen. Elyn is daarmee een heuse assistent voor marktanalyse.

Vol met handige features

Marktontwikkelingen
helder en intuïtief
in één overzicht

Elyn houdt met behulp van Kunstmatige Intelligentie (AI) alle marktontwikkelingen voor je in de gaten. En komt met inzichten waarmee je betere besluiten neemt.

Wat is Generatieve AI? JoinSeven Office

Wil je aan de slag met Elyn?

Vraag een
account aan

Vraag direct aan