JoinSeven lanceert de virtuele beleidsassistent Codi

Codi is gereed om ook andere overheden te ondersteunen bij het benutten van openbare beleidsdata.

Vorige week pitchten wij op de ๐‚๐จ๐ฆ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ข๐ญ๐ฒ ๐ƒ๐š๐ฒ van Startup in Residence Intergov onze oplossing waarmee beleidsmedewerkers sneller en doelmatiger kamervragen kunnen beantwoorden. Wij noemen deze oplossing inmiddels Codi, de virtuele beleidsassistent. Naast het geven van onze pitch, leerden we allerlei startups kennen die innovatieve oplossingen hebben bedacht voor maatschappelijke uitdagingen.

Bekijk hieronder de pitch die Niels gaf tijdens de Community Day:

Zie hieronder een aantal sfeerimpressies van de dag:

Wil je meer informatie over onze oplossing Codi?

Klik dan hier.

lEES MEER

Lees ook onze andere artikelen

Nieuws

De pilot Kamervragen gaat van start!

Met een aantal Ministeries en directies starten we op 7 en 14 maart de pilot Kamervragen. We onderzoeken hoe we ambtenaren kunnen ondersteunen bij het beantwoorden van Kamervragen door de inzet van Codi, de kunstmatige intelligentie speciaal ontwikkeld voor de overheid en politiek.

Lees verder ยป
Nieuws

Fijne feestdagen!

Het einde van het jaar is in zicht en ook dit jaar sluiten we onze deuren voor een weekje. En zoals je misschien opmerkt, heeft Codi daar veel zin in ๐Ÿ˜‰. We willen al onze relaties hierbij bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking dit jaar!

Lees verder ยป

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.ย