Wat is Generatieve AI? JoinSeven Office

JoinSeven geselecteerd voor het “Microsoft for Startups” programma

Met trots delen we dat we zijn geselecteerd om deel te nemen aan het Microsoft for Startups-programma.

We zijn geselecteerd voor het “Microsoft for Startups” programma

Met trots kondigen we aan dat we zijn geselecteerd om deel te nemen aan het “Microsoft for Startups” programma. Dit is voor ons een belangrijke mijlpaal in onze reis om organisaties te helpen hun impact in hun markt te vergroten door de ontwikkeling van intelligente apps, dashboards en andere datagedreven toepassingen.

Een schat aan mogelijkheden

Deelname aan het “Microsoft for Startups” programma biedt ons een schat aan mogelijkheden:

  • Verbeterde Productprestaties: Dankzij dit programma kunnen we onze producten, Codi en Elyn, voorzien van nog betere prestaties. Dit omvat geavanceerde analyses, algoritmes en de integratie van kunstmatige intelligentie, waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen.
  • State-of-the-art datadiensten: Ons Dataplatform Heptagon profiteert ook enorm van deze samenwerking. Met toegang tot de nieuwste technologieën van Microsoft kunnen we onze datadiensten naar een hoger niveau tillen, waardoor alle klanten die van ons platform gebruik maken, profiteren van geavanceerdere en efficiëntere oplossingen.
  • Innovatie met de nieuwste technologieën: Deelname aan het programma stelt ons ook in staat om te innoveren met de nieuwste technologieën. In innovatieprojecten met onze Data Discovery Sprint hebben we nu een nog uitgebreidere collectie van mogelijkheden, waardoor we een breder scala aan oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

Bij JoinSeven hebben we altijd geloofd in de kracht van samenwerking en innovatie. Deze samenwerking met Microsoft versterkt onze positie als een toonaangevend bureau voor innovatie met data en kunstmatige intelligentie en stelt ons in staat om voorop te blijven lopen.

Meer weten over deze samenwerking?

Neem contact op!

Neem contact op