Werken bij

Kom bij ons werken

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en ondernemende professionals

Verwonder jij je ook over de mogelijkheden die openbare data bieden voor organisaties? Wil jij een bijdrage leveren aan het toegankelijk maken van inzichten aan een variëteit aan organisaties in verschillende sectoren?

Maak dan kennis met ons!

Wij komen graag met je in contact. Ook wanneer geen vacatures openstaan waar jij je direct in herkent. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Solliciteren een drempel?

Stuur ons vooral geen uitgebreide sollicitatiebrief en CV. Wij maken liever persoonlijke kennis met jou en bespreken daarbij graag jouw ambities en ideeën om openbare data toegankelijk te maken voor iedere organisatie.

Werken bij JoinSeven betekent vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.