JoinSeven in top 100 innovatieve MKB-bedrijven 2022 van Kamer van Koophandel

JoinSeven is op basis van de inzending Codi door de Kamer van Koophandel opgenomen in de top 100 innovatieve MKB-bedrijven van 2022.

We hebben met Codi een plek bemachtigd in de “KVK Innovatie Top 100” lijst van 2022. We behoren daarmee volgens Kamer van Koophandel tot de 100 meest innovatieve MKB-bedrijven van Nederland. Deze prijs is uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB, volgens Kamer van Koophandel. Op 30 november 2022 maakt de Kamer van Koophandel de winnaar bekend in de Prodentfabriek in Amersfoort. 

We ontwikkelden wonnen met Codi eerder al de challenge ‘Kamervragen doorzoeken’ van het Startup in Residence programma en ontwikkelden Codi samen met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. We zijn trots op onze nominatie en kijken uit naar de uitreiking van de winnaar op 30 november! 

Wil je gebruik maken van Codi?

Start gratis en vrijblijvend een 14-daags proefabonnement!

lEES MEER

Lees ook onze andere artikelen

Nieuws

De pilot Kamervragen gaat van start!

Met een aantal Ministeries en directies starten we op 7 en 14 maart de pilot Kamervragen. We onderzoeken hoe we ambtenaren kunnen ondersteunen bij het beantwoorden van Kamervragen door de inzet van Codi, de kunstmatige intelligentie speciaal ontwikkeld voor de overheid en politiek.

Lees verder »
Nieuws

Fijne feestdagen!

Het einde van het jaar is in zicht en ook dit jaar sluiten we onze deuren voor een weekje. En zoals je misschien opmerkt, heeft Codi daar veel zin in 😉. We willen al onze relaties hierbij bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking dit jaar!

Lees verder »

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.