JoinSeven in de KVK top 100 van 2022

JoinSeven is op basis van de inzending Codi door de Kamer van Koophandel opgenomen in de top 100 innovatieve MKB-bedrijven van 2022.

Trots

JoinSeven in de KVK top 100 van 2022!

Bij JoinSeven hebben we altijd gestreefd naar innovatie en vooruitgang. Het is dan ook met grote trots dat we aankondigen dat we met JoinSeven een felbegeerde plek hebben veroverd in een belangrijke competitie: JoinSeven in de KVK top 100 van 2022! Deze erkenning plaatst ons stevig tussen de meest vernieuwende MKB-bedrijven in Nederland.

De “KVK Innovatie Top 100” is niet zomaar een lijstje. Het is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB. Deze prestigieuze prijs, toegekend door de Kamer van Koophandel, schijnt licht op de bedrijven die écht het verschil maken met hun unieke innovaties.

JoinSeven in de KVK top 100 van 2022

Wat maakte onze inschrijving uniek?

Codi, de virtuele beleidsassistent

Codi is onze kunstmatige intelligentie voor de overheid. Eerder won Codi al de challenge ‘Kamervragen doorzoeken’ binnen het Startup in Residence programma. Dit was een samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, waar we gezamenlijk naar een innovatieve oplossingen zochten voor het sneller, nauwkeuriger en consistenter beantwoorden van Kamervragen.

We zijn ontzettend trots met JoinSeven in de KVK top 100 van 2022!

JoinSeven in de KVK top 100 van 2022

De spanning steeg

46e in KVK Innovatie Top 100 lijst van 2022

Terwijl de spanning steeg, keken we vol verwachting uit naar de uitreiking in de Prodentfabriek in Amersfoort op 30 november 2022. Ondanks we niet als nummer één uit de bus kwamen maar als 46e, deze nominatie is al een overwinning op zich. Het onderstreept onze toewijding aan innovatie, onze drive om altijd het beste te leveren en onze vastberadenheid om grenzen te verleggen.

Een ding is zeker: bij JoinSeven stoppen we nooit met innoveren. En met Codi aan onze zijde zijn de mogelijkheden eindeloos. Op naar meer successen! Op deze notering van JoinSeven in de KVK top 100 van 2022 zijn we in elk geval supertrots!