Vacature BI-consultant / data-analist (junior/medior)

"Bij JoinSeven werken we altijd samen in een hecht team, waarbij je goed begeleid wordt en waarbij flexibiliteit centraal staat. Jij bepaalt zelf wanneer en hoe je werkt."

Niels van Bruggen

Niels van Bruggen

Co-Founder

Vacature BI-consultant / data-analist (junior/medior)

Krijg jij energie van het vertalen van informatievraagstukken naar analyses, inzichten, dashboards en andere informatieproducten? Vind je het leuk om te werken in (en aan) een jonge startup gericht op het creëren van waarde uit open data? En wil je jouw analytics skills naar een volgend niveau tillen?

Stop dan meteen met wat je aan het doen bent en laat een bericht achter, want wij zoeken jou! We hebben namelijk een hele mooie vacature voor een BI-consultant / data-analist (junior/medior). 

Vacature Power BI en Data Analist JoinSeven
Wie zijn wij?

Wij zijn JoinSeven: Een jonge startup opgericht in 2020. Wij zijn JoinSeven: Een jonge startup opgericht in 2020. Wij helpen organisaties (zowel publiek als privaat) bij het creëren van waarde uit (open) data. De projecten en klanten lopen zeer uiteen: van schaalbare informatieoplossingen op basis van open tekstdata tot maatwerkprojecten met als doel organisaties te helpen meer datagedreven te werken.

JoinSeven bestaat momenteel uit vier jonge, gepassioneerde en deskundige mensen: Björn, Bart, Gaetana en Niels.o is Björn een technisch allrounder (full-stack developer en data-engineer), Bart een BI-consultant, Gaetana een Machine Learning Engineer en Niels een innovatiespecialist. En hier kunnen we jou als (startende) BI-consultant of data-analist goed bij gebruiken! 

Wat wij doen
Wij creëren nieuwe waarde uit open data. Zo helpen we bijvoorbeeld met Codi verschillende ministeries en overheidsorganisaties om open data over politiek en beleid makkelijk te vinden, vergelijken en monitoren. Daarnaast helpen we met Elyn ondernemingen om met open data marktanalyses uit te voeren.Naast onze (SaaS) informatieoplossingen met open (tekst)data, voeren we bij verschillende klanten uitdagende projecten uit op het gebied van business intelligence en datagedreven werken. Zo implementeren we een geheel nieuwe data-omgeving binnen een uitvoeringsorganisatie binnen de Rijksoverheid, ontwikkelen we verschillende dashboards voor een grote retailer en staan we aan de lat voor meerdere innovatieprojecten en pilots bij verschillende organisaties. Bij ons leer je over de rug van meerdere projecten alle facetten van BI en data analyse kennen.
Werkgeluk

We vinden het belangrijk dat we (en iedereen die bij ons werkt) werkgeluk ervaart. De meeste kracht zit in zaken die vanuit intrinsieke motivatie komen. Daarom bekijken we continue hoe we iedereen zo goed mogelijk inzetten binnen JoinSeven en geven we iedereen de ruimte om dingen uit te proberen en te ontwikkelen. Ook vinden we onze informele werksfeer belangrijk. We werken intensief samen en ondernemen naast het werk graag samen leuke dingen. We vinden het dus ook heel belangrijk dat jij als persoon in het team past en je hier prettig op je plek voelt.

Wat wij bieden
 • Een salaris van tussen €2.750,- en €4.000,- per maand, afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau
 • Een stijle leercurve door de vele (uiteenlopende) projecten en klanten
 • Begeleiding on-the-job, aangevuld met budget (en tijd) voor het volgen van opleidingen en trainingen
 • Een open en informele werksfeer
 • Mogelijkheid om je werk flexibel in te richten (zowel qua locatie als tijd)
 • Mobiliteitsregeling op maat (Reiskostenvergoeding / NS Business Card)
 • 30 vakantiedagen
Wat wij vragen
 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • 0-3 jaar werkervaring
 • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift
 • Kennis van Microsoft technologie (Azure, SQL Server, Power BI)
 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
 • Een positieve en ondernemende mindset
Geïnteresseerd? Laten we kennismaken!

Spreekt ons bedrijf en deze vacature je aan en herken jij je in bovenstaand profiel? Laten we dan kennismaken!
Stuur me een mailtje of plan direct een meeting met me in middels onderstaande contactmogelijkheden.

Niels

Niels van Bruggen

Co-Founder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.