Ontdek onze nieuwe website en tijdelijke actie!

We zijn we trots om onze gloednieuwe branding te presenteren én geven daarom iets weg!

Introductie

Een nieuw jasje

Vandaag introduceren we met trots JoinSeven in een nieuw jasje: een gloednieuwe branding, met een frisse website, een kenmerkend logo en prikkelende kleuren. Een stijl die weerspiegelt wie we zijn en waar we naar streven.

We doen dat niet zomaar:

  • Zelfrealisatie: We zijn er in de afgelopen jaren steeds beter achtergekomen wie we zijn, wat ons drijft en wat onze plek is in de markt.
  • Innoveren: We willen vooroplopen als het gaat om innovatie met data en kunstmatige intelligentie. De nieuwe website is ontworpen om precies dat te reflecteren: een vooruitstrevende en mensgerichte benadering die centraal staat in alles wat we doen.
  • Onze unieke assets: Onze beproefde methodiek Data Discovery Sprint, Dataplatform Heptagon en onze SaaS-oplossingen Codi en Elyn spelen in onze dienstverlening een cruciale rol.
  • We zetten onze expertise breder in: We hebben een track-record opgebouwd op innovatieprojecten met data, kunstmatige intelligentie en business intelligence. We zijn een full-service innovatiebureau dat de gehele keten van data-engineering, business intelligence, kunstmatige intelligentie tot softwareontwikkeling beslaat.
  • Aantrekken van talent: De nieuwe generatie dataspecialisten is hongerig, gedreven en op zoek naar een plek waar hun talenten kunnen floreren. We hebben ons gerealiseerd dat we de ideale omgeving willen creëren waar werkgeluk centraal staat. We willen talent niet alleen aantrekken, maar ook koesteren en ontwikkelen.

Waar we voor staan

Onze missie & visie

Onze missie is om de maatschappelijke impact van organisaties te vergroten door intelligente apps, dashboards en datagedreven oplossingen te ontwikkelen en implementeren. We zijn ervan overtuigd dat geen uitdaging te groot is. Met onze experts, state-of-the-art technologie en onze werkwijze, vertalen we iedere uitdaging naar een datagedreven oplossing op maat.

We stellen onze kernwaarden centraal in alles wat we doen:

  • Snelheid: We zijn wendbaar, efficiënt en vooruitstrevend.
  • Nauwkeurigheid: We waarborgen precisie in elke data-interactie.
  • Co-creatie: Samenwerken zit in ons DNA.
  • Creativiteit: We denken buiten de kaders om innovatieve oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen.

Wat ons uniek maakt

Onze Data Discovery Sprint methodiek, en onze SaaS-oplossingen zoals Heptagon, Codi en Elyn vormen de basis van onze diensten op het gebied van Business Intelligence, Kunstmatige Intelligentie en SaaS. Ze weerspiegelen ons streven naar impact en de waarde die we bieden aan een breed scala van organisaties.

Het draait om jou

Werkgeluk

Onze bedrijfscultuur draait om werkgeluk. Bij ons staat de mens centraal. We bieden een stimulerende omgeving die persoonlijke groei ondersteunt en ruimte biedt voor creativiteit en initiatief. We willen opkomend talent de kans en ruimte bieden om zich te ontwikkelen binnen ons vakgebied in een dynamische en open omgeving.

“Bij ons draait het om jou! Dus, wanneer kom jij bij onze community?”

Bart Geurts, mede-oprichter bij JoinSeven

Een unieke kans

Tijdelijke actie

Als onderdeel van deze lancering introduceren we een unieke kans: we bieden je de mogelijkheid om je in te schrijven voor een gratis “Launch” traject binnen onze Data Discovery Sprint!

Wat houdt dit in? Je doorloopt met ons samen de eerste stap binnen de Data Discovery Sprint. We voeren op basis van een uitdaging binnen je organisatie gebruikersonderzoek uit en faciliteren een brainstorm waarin we op zoek gaan naar oplossingen voor je uitdaging. Op basis van alle inzichten bieden we een concreet voorstel voor een innovatieve oplossing aan.

Daarna heb je de volledige vrijheid in of en hoe je ermee verder gaat: Deelname aan dit traject is geheel vrijblijvend.

Deelnemen aan deze actie?

Laat een bericht achter!

We verloten op 1 november één gratis Data Discovery Sprint – Launch traject onder alle inschrijvingen.

Meld je aan