(Afstudeer)stage Kunstmatige Intelligentie

We hebben een mooie vacature voor een een (afstudeer)stage Kunstmatige Intelligentie in ons team openstaan. Reageer direct!

Bij ons als (afstudeer)stagiair Kunstmatige Intelligentie aan de slag?

Join the Ride, Join Us, JoinSeven! šŸš€

Ben jij een HBO/WO-student op het gebied van Data Science, Machine Learning en/of Artificial Intelligence met een bijzondere interesse in Natural Language Processing en ben je op zoek naar een leuke (afstudeer)stage vanaf februari 2024?

Stop dan meteen met wat je aan het doen bent en laat een bericht achter, want wij zoeken jou!

Genoeg te doen

Uitdagingen

Data in zoveel vormen, voor zoveel diverse doelgroepen en van zoveel verschillende bronnen: dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. We zoeken altijd gepassioneerde technische talenten die met deze uitdagingen aan de slag willen. Er liggen verschillende uitdagingen klaar waarmee je direct aan de slag kan. We waarderen het ook als je zelf ideeƫn hebt waarmee je aan de slag wil: verras ons!

Werkgeluk

We vinden het belangrijk dat we allemaal werkgeluk ervaren. Daarom bekijken we continu hoe we iedereen zo goed mogelijk inzetten binnen JoinSeven en geven we iedereen de ruimte om dingen uit te proberen en te ontwikkelen. Ook vinden we onze informele werksfeer belangrijk. We werken intensief samen en ondernemen naast het werk graag samen leuke dingen. We vinden het dus ook heel belangrijk dat jij als persoon in het team past en je hier prettig op je plek voelt.

“Ik krijg hier veel persoonlijke aandacht als jonge professional.”

Gaetana Ruggiero, Data Scientist bij JoinSeven

Dit krijg je

Wat wij jou bieden

We bieden jou een uitdagende afstudeerplek in een dynamische en groeiende omgeving. Je kan op een goede en stevige begeleiding rekenen op zowel jouw skills op het gebied van data science, IT als consultancy-vaardigheden (communicatie, projectmanagement, etc.).

Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om flexibel jouw werk in te richten. Je mag jouw werk doen waar, hoe en wanneer jij dat wilt. Daarbij ben je uiteraard altijd welkom bij ons op kantoor un Utrecht, waar we ongeveer 2-3 maal per week samenwerken. Als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, is het tevens mogelijk om daarna bij ons in dienst te komen.

Dit breng je mee

Dit ben jij

  • Je hebt interesse in en hands-on ervaring met data science, machine learning en/of artificial intelligence.
  • Je hebt een onderzoekende houding (stel kennis/waarheden ter discussie).
  • Je werkt zelfstandig.
  • Je bent proactief en leergierig.
  • Je bent communicatief sterk.

En dit zijn wij

Hier kom je terecht

Wij zijn JoinSeven: Een jonge startup opgericht in 2020.Ā We helpen de impact van organisaties te vergroten door de inzet van intelligente apps, dashboards en andere datagedreven toepassingen. Met onze creatieve slagkracht, state-of-the-art technologie en klantgerichte aanpak, vertalen wij ieder organisatorisch en maatschappelijk vraagstuk naar een succesvol, innovatief en datagedreven oplossing met impact. Voor de gebruikers, de makers, de markt Ć©n de maatschappij.

We ontwikkelen innovatieve en intelligente data-oplossingen, van business intelligence tot data science en kunstmatige intelligentie. En van maatschappelijke tot commerciƫle uitdagingen: We gaan geen uitdaging uit de weg!

Een aantal voorbeelden

Ons portfolio

  • Codi, de virtuele beleidsassistent is onze eigen kunstmatige intelligentie voor ambtenaren die zich bezighouden met politiek en beleid. Dit product bieden wij als SaaS-product aan.
  • Bij een grote dienstverlener binnen de Rijksoverheid op het gebied van inkoop en aanbesteden realiseren we een dataplatform en allerlei dashboards waarmee de organisatie hun dienstverlening beter kan besturen en monitoren.
  • Bij een internationale speler op het gebied van e-commerce ontwikkelen we een dataplatform en diverse dashboards met betrekking tot inkoop, verkoop, distributie en meer.
  • Bij een Nederlandse sportclub ontwikkelen we een dataplatform waarmee de prestaties van de club en spelers beter kunnen worden gemonitord.
  • En meer!

Interesse in deze vacature?

Solliciteer direct!

Neem contact op