(Afstudeer)stage Commerciële Economie

We hebben een mooie vacature voor een een (afstudeer)stage Commerciële Economie in ons team openstaan. Reageer direct!

Bij ons als (afstudeer)stagiair Commerciële Economie aan de slag?

Join the Ride, Join Us, JoinSeven! 🚀

Ben jij een HBO/WO-student Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retailmanagement of Sales met een interesse in technologie en data? En ben je op zoek naar een leuke (afstudeer)stage vanaf februari 2024?

Stop dan meteen met wat je aan het doen bent en laat een bericht achter, want wij zoeken jou!

Genoeg te doen

Uitdagingen

Binnen JoinSeven houden we ons momenteel bezig met het ontwikkelen van een aantal AI gedreven informatieproducten en -proposities. Dat doen wij met en voor verschillende klanten. Wij werken onder andere samen met de Rijksoverheid, lokale overheden, e-commerce bedrijven en het MKB. Voor één van deze producten hebben we behoefte aan een nieuwe commerciële/sales strategie waarmee we een nieuwe markt willen gaan aanboren. We hebben hier natuurlijk zelf al wel een aantal ideeën bij, maar staan juist ook open voor een frisse blik van buitenaf.

Wil je iets anders doen op het gebied van commercie of sales? We staan ook open voor andere ideeën voor opdrachten. Verrast ons!

Werkgeluk

We vinden het belangrijk dat we allemaal werkgeluk ervaren. Daarom bekijken we continu hoe we iedereen zo goed mogelijk inzetten binnen JoinSeven en geven we iedereen de ruimte om dingen uit te proberen en te ontwikkelen. Ook vinden we onze informele werksfeer belangrijk. We werken intensief samen en ondernemen naast het werk graag samen leuke dingen. We vinden het dus ook heel belangrijk dat jij als persoon in het team past en je hier prettig op je plek voelt.

“Ik krijg hier veel persoonlijke aandacht als jonge professional.”

Gaetana Ruggiero, Data Scientist bij JoinSeven

Dit krijg je

Wat wij jou bieden

We bieden jou een uitdagende afstudeerplek in een dynamische en groeiende omgeving. Je kan op een goede en stevige begeleiding rekenen op zowel jouw skills op het gebied van data science, IT als consultancy-vaardigheden (communicatie, projectmanagement, etc.).

Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om flexibel jouw werk in te richten. Je mag jouw werk doen waar, hoe en wanneer jij dat wilt. Daarbij ben je uiteraard altijd welkom bij ons op kantoor un Utrecht, waar we ongeveer 2-3 maal per week samenwerken. Als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, is het tevens mogelijk om daarna bij ons in dienst te komen.

Dit breng je mee

Dit ben jij

  • Je hebt affiniteit met commerciële processen, bij voorkeur op het gebied van software, consultancy of een combinatie daarvan.
  • Je hebt een onderzoekende houding (stel kennis/waarheden ter discussie).
  • Je hebt een “can-do” mentaliteit. Je gaat uitdagingen niet uit de weg.
  • Je bent proactief.
  • Je bent communicatief sterk.

En dit zijn wij

Hier kom je terecht

Wij zijn JoinSeven: Een jonge startup opgericht in 2020. We helpen de impact van organisaties te vergroten door de inzet van intelligente apps, dashboards en andere datagedreven toepassingen. Met onze creatieve slagkracht, state-of-the-art technologie en klantgerichte aanpak, vertalen wij ieder organisatorisch en maatschappelijk vraagstuk naar een succesvol, innovatief en datagedreven oplossing met impact. Voor de gebruikers, de makers, de markt én de maatschappij.

We ontwikkelen innovatieve en intelligente data-oplossingen, van business intelligence tot data science en kunstmatige intelligentie. En van maatschappelijke tot commerciële uitdagingen: We gaan geen uitdaging uit de weg!

Een aantal voorbeelden

Ons portfolio

  • Codi, de virtuele beleidsassistent is onze eigen kunstmatige intelligentie voor ambtenaren die zich bezighouden met politiek en beleid. Dit product bieden wij als SaaS-product aan.
  • Bij een grote dienstverlener binnen de Rijksoverheid op het gebied van inkoop en aanbesteden realiseren we een dataplatform en allerlei dashboards waarmee de organisatie hun dienstverlening beter kan besturen en monitoren.
  • Bij een internationale speler op het gebied van e-commerce ontwikkelen we een dataplatform en diverse dashboards met betrekking tot inkoop, verkoop, distributie en meer.
  • Bij een Nederlandse sportclub ontwikkelen we een dataplatform waarmee de prestaties van de club en spelers beter kunnen worden gemonitord.
  • En meer!

Interesse in deze vacature?

Solliciteer direct!

Neem contact op