JoinSeven - Waardecreatie met open data

Onze mensen

Maak kennis met Gaetana

Gaetana-JoinSeven

Gaetana Ruggiero

Data Scientist | Machine Learning Engineer | NLP

Gaetana is gepassioneerd door talen. Na haar bachelor formele taalwetenschappen aan de Universiteit van Napels, volgde ze een dubbele master in taal- en communicatietechnologie aan de Universiteiten van Malta en Groningen. In deze masters leerde Gaetana met programmeren en Machine Learning voort te bouwen op haar taalkundige fundament. Gaetana wil met grote hoeveelheden tekstuele data organisaties een beter begrip laten ontwikkelen van de wereld om hen heen.

Machine Learning engineering op formele taal

Gaetana is een Data Scientist gespecialiseerd op Natural Language Processing. Naast uitdagende Machine Learning projecten bij onze klanten, bekommert Gaetana zich over het verrijken van de data in ons dataplatform. Ze ontwikkelt onder andere geavanceerde Machine Learning modellen op tekstuele en ambtelijke (sets aan) documenten.

Gevoel voor ritme

Gaetana heeft een sterk gevoel voor ritme. Naast haar vak als Data Scientist is Gaetana een bedreven Salsa danser. In haar woonplaats Amsterdam geeft ze daar zelfs wekelijks les in. Een ander indrukwekkend feitje: Gaetana spreekt naast Italiaans, ook Spaans, Engels en Nederlands!

Wil je samenwerken met Gaetana?

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.