Onze mensen

Maak kennis met Bart

Bart Geurts

Co-Founder | Data & Analytics lead

Voor iedere organisatie schuilen er waardevolle inzichten in openbare data.

Daar is Bart van overtuigd. Bart vertaalt de informatiebehoefte van jouw organisatie naar concrete informatieproducten en (geavanceerde) analyses, gebaseerd op openbare data. Daarbij werkt hij het liefst niet vóór, maar mét klanten. De afgelopen jaren heeft Bart zowel aan maatschappelijke vraagstukken voor overheden gewerkt, als aan opdrachten binnen de private sector.

Open Data en Analytics behapbaar

Bart is onze analytics en sales lead. Hij gelooft vooral in het praktisch toepasbaar maken van algoritmes. Geen black-boxes, geen vage verhalen. Gewoon samen, stap voor stap een oplossing realiseren waarmee jouw organisatie het verschil kan maken door gebruik van openbare data.

Sport, sport, sport

Bart is een fanatiek sporter. Tennis, padel, golf, voetbal… Eigenlijk iedere balsport haalt hij wel energie uit. Om te trainen en beter te worden, maar ook voor de borrel en gezelligheid, die voor hem daar onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Wil je samenwerken met Bart?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.