Stimuleer integrale samenwerking met Codi

Codi brengt samenwerkingspotentieel op beleidsthema’s in beeld, zodat ambtenaren optimaal gebruik maken van beschikbare kennis, kunde en netwerken op hun beleidsterrein.

Maak kennis met beleidsmedewerker Dennis

Dennis is beleidsmedewerker rondom “Sport en Milieu”. 

Hij houdt zich (binnen LNV of PZH) bezig met het ontwikkelen van beleid rondom sport en milieu, het initiëren van projecten, het creëren van samenwerkingsverbanden met andere overheden en de markt en het voorbereiden en uitvoeren van parlementaire processen, zoals rapporten, kamerbrieven en kamervragen.

Dennis heeft last van het fenomeen "informatie-assymetrie"

Wat is de laatste stand van zaken rondom mijn onderwerp?

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Er speelt om Dennis heen zoveel, dat het soms moeilijk is om een goed beeld te hebben van alles dat er speelt.

Wie is er nog meer bezig met dit onderwerp? Waar kan ik kennis halen of brengen?

Dennis verwacht dat andere overheden ook bezig zijn met zijn onderwerpen, maar weet niet wie en vanuit welke context.

Hoe weet ik zeker dat dit project niet al ergens anders uitgevoerd is of wordt?

Dennis kan niet handelen op basis van informatie die hij niet heeft. Hij loopt hierdoor het risico voor dubbel uitgevoerde projecten.

Het "oplossen" van het fenomeen kost Dennis veel tijd en moeite.

Dennis probeert op allerlei manieren erachter te komen waar wordt samengewerkt op zijn onderwerp, maar dit kost op de traditionele manieren veel tijd en moeite.

Met Codi bespaart Dennis tijd, geld en moeite bij het in kaart brengen en stimuleren van integrale samenwerking tussen overheden

Andere slimme features van Codi, direct beschikbaar voor de eindgebruiker

Al je open data over politiek en beleid in één platform
Met Codi hoeft dat niet meer. Met behulp van ons dataplatform Heptagon bundelt Codi namelijk alle openbare data op deze websites in één overzichtelijk platform. Met Codi hoeft dat niet meer. Met behulp van ons dataplatform Heptagon bundelt Codi namelijk alle openbare data op deze websites in één overzichtelijk platform.
Vind snel de juiste documenten en publicaties
Zoek je een specifieke Kamervraag, of wil je juist alle documenten rondom een onderwerp op een rij? Met de slimme zoekmachine van Codi vind je je resultaten zeker twee keer zo snel. Door Kunstmatige Intelligentie begrijpt Codi jouw zoekopdracht namelijk en presenteert hij altijd de meest actuele en relevante informatie. Je slaat je inzichten daarnaast gemakkelijk en snel op in persoonlijke overzichten.
Altijd op de hoogte van de laatste updates
Codi zoekt dagelijks op tientallen websites naar data over politiek en beleid. Daardoor presenteert Codi jou elke dag de nieuwste ontwikkelingen. Dit betekent dat je niet zelf alle websites en platformen hoeft te doorzoeken naar de laatste Kamervragen, rapporten, aanbestedingen, nieuwsberichten. Codi doet het namelijk voor je.
Hergebruik je inzichten gemakkelijk en snel
Codi onthoudt en organiseert alle inzichten en documenten. Je voegt ze gemakkelijk toe aan een persoonlijk favorietenbord of aan een teamoverzicht. Zo werk je gemakkelijk met teams samen aan politieke en beleidsvraagstukken. Codi is daarmee een heuse virtuele assistent.
Previous slide
Next slide

The proof is in the pudding

Pilot "Integrale samenwerking Stimuleren met Codi"

  1. We starten graag een pilot rondom het stimuleren van integrale samenwerking tussen overheden
  2. We onderzoeken de taken, belemmeringen en behoeften van ambtenaren
  3. We ontwerpen en ontwikkelen netwerkanalyses binnen Codi en valideren de (tussen)oplossingen bij eindgebruikers
  4. We werken intensief samen met Data Science (master) studenten van het JADS
  5. We stellen de huidige versie van Codi, met alle functies, onbeperkt beschikbaar binnen de organisatie
Data discovery

Doen jullie mee?

Laat het ons weten!

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal. 

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.