JoinSeven - Waardecreatie met open data

Maak kennis met Codi

Codi helpt beleidsmedewerkers binnen de overheid om alle open data over de politiek en beleid in één overzichtelijk platform te verzamelen, vinden, analyseren en monitoren.

“Codi helpt ons aan alle openbare informatie die wij nodig hebben om Kamervragen te beantwoorden, moties uit te voeren en Tweede Kamer debatten voor te bereiden.”

Met Codi beschik je over alle open data over politiek en beleid van de overheid in één gebruiksvriendelijk dataplatform

Al je open data over politiek en beleid in één platform

Zoek je regelmatig een Kamervraag, rapport of een ander document over beleid of politiek? Dan betekent dit waarschijnlijk dat je regelmatig op verschillende openbare platformen en websites zoekt. Met Codi hoeft dat niet meer. Met behulp van ons dataplatform Heptagon bundelt Codi namelijk alle openbare data op deze websites in één overzichtelijk platform.

Alle open data over beleid en politiek in één platform
vind snel alle documenten over politiek en beleid

Vind snel de juiste documenten en publicaties

Zoek je een specifieke Kamervraag, of wil je juist alle documenten rondom een onderwerp op een rij? Met de slimme zoekmachine van Codi vind je je resultaten zeker twee keer zo snel. Door Kunstmatige Intelligentie begrijpt Codi jouw zoekopdracht namelijk en presenteert hij altijd de meest actuele en relevante informatie.

Altijd op de hoogte van de laatste updates

Codi zoekt dagelijks op tientallen websites naar data over politiek en beleid. Daardoor presenteert Codi jou elke dag de nieuwste ontwikkelingen. Dit betekent dat je niet zelf alle websites en platformen hoeft te doorzoeken naar de laatste Kamervragen, rapporten, aanbestedingen, nieuwsberichten. Codi doet het namelijk voor je.

proactief updates over open data in jouw beleid of politiek gebied

Beantwoord Kamervragen doelmatig, consistent en efficiënt

De doorlooptijd van Kamervragen is vaak kort, het vinden van de juiste antwoorden is tijdrovend en meer dan eens worden vragen gesteld die (soms meerdere malen) eerder gesteld en beantwoord zijn. Codi zoekt bij elke Kamervraag naar relevante publicaties en vergelijkbare (eerder gestelde) Kamervragen en antwoorden. Met Codi werk je doelmatig, efficiënt aan correctie (en consistente) antwoorden.

Analyseer en monitor jouw beleidsterrein in overzichtelijke dashboards

Als eerst houdt Codi met behulp van Kunstmatige Intelligentie alle trends en ontwikkelingen over politiek en beleid voor je in de gaten. Vervolgens presenteert Codi dit in overzichtelijke en leesbare rapporten en dashboards. Hierdoor kom je tot inzichten waarmee je betere besluiten neemt.

open data over politiek en beleid in overzichtelijke dashboards
Alle open data over beleid en politiek organiseren in overzichten

Hergebruik je inzichten gemakkelijk en snel

Codi onthoudt en organiseert alle inzichten en documenten. Je voegt ze gemakkelijk toe aan een persoonlijk favorietenbord of aan een teamoverzicht. Zo werk je gemakkelijk met teams samen aan politieke en beleidsvraagstukken. Codi is daarmee een heuse virtuele assistent.

Deze organisaties gingen je voor

Wil je ook gebruik maken van Codi?

Start gratis en vrijblijvend een 14-daags proefabonnement!

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.