Accelerating business success
by data-driven decision making

COMMITTED TO YOUR NEXT STEP

Wij inspireren en adviseren organisaties om met artificiële intelligentie betere beslissingen te nemen op basis van data over beleid, politiek, nieuws en de markt.  

JOINSEVEN

Bij JoinSeven,  dagen we onszelf iedere dag uit om organisaties te inspireren betere beslissingen te nemen op basis van data. We proberen hierbij organisaties meer ‘in-sync’ te laten zijn met hun omgeving, zodat zij beter in staat zijn om te anticiperen op veranderingen. Dit doen we onder andere door zelf al heel veel data te verzamelen over bijvoorbeeld beleid, politiek, nieuws en de markt. Om de echte toegevoegde waarde voor onze klanten uit deze grote hoeveelheden data te kunnen halen, passen we artificiële intelligentie toe en vertalen we de uitkomsten hiervan naar betekenisvolle inzichten. Deze inzichten helpen onze ervaren data professionals om direct waarde aan uw on-going business toe te voegen.  

Bent u benieuwd hoe wij met onze data uw organisatie kunnen verrijken? Of wilt u bijvoorbeeld een keer sparren over een gekozen data strategie? Aarzel dan niet een neem contact met ons op!

Highly detailed abstract wide angle view up towards the sky in the financial district of London City and its ultra modern contemporary buildings with unique architecture. Shot on Canon EOS R full frame with 10mm wide angle lens. Image is ideal for background. Toned image.
Niels

Niels van Bruggen

Co-Founder

“Wij beloven unieke inzichten uit openbare data waarmee je het verschil maakt in jouw markt”

ONZE DIENSTEN

Hier kunnen we u mee helpen

ACTUEEL

Dit is waar we ons momenteel mee bezig houden
Nieuws

De pilot Kamervragen gaat van start!

Met een aantal Ministeries en directies starten we op 7 en 14 maart de pilot Kamervragen. We onderzoeken hoe we ambtenaren kunnen ondersteunen bij het beantwoorden van Kamervragen door de inzet van Codi, de kunstmatige intelligentie speciaal ontwikkeld voor de overheid en politiek.

Lees verder »
Nieuws

Fijne feestdagen!

Het einde van het jaar is in zicht en ook dit jaar sluiten we onze deuren voor een weekje. En zoals je misschien opmerkt, heeft Codi daar veel zin in 😉. We willen al onze relaties hierbij bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking dit jaar!

Lees verder »

ONZE KLANTEN

We zijn trots om voor deze mooie organisaties te mogen werken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief pilot Kamervragen

Niet actief meedoen, maar wel graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de pilot.

Whitepaper pilot Kamervragen

We starten binnenkort met verschillende Ministeries aan een pilot met Codi voor het beantwoorden van Kamervragen. Download vrijblijvend onze whitepaper hierover.

Vraag een gratis proefabonnement aan

Codi eerst in de praktijk ervaren? Probeer Codi 14 dagen vrijblijvend en gratis! Na registratie nemen wij zo snel mogelijk contact op om je account te activeren.

Maak kennis
met ons!

Wij vertellen u onder een (digitale) kop koffie graag meer over ons. En zijn natuurlijk benieuwd naar jouw verhaal.